Skip to main content

Летни програми

Как учим

Светът на BRITANICA

Запознайте се с нас

Вълнения в кадри

Нашият езиков свят

Летните ни програми за деца

First Friends 1

First Friends 1

Откриваме чудния свят на езика и се впускаме в незабравимо лятно приключение. Започваме да учим английски с песни и забава. Майсторим, играем, рисуваме и намираме куп нови приятели.

First Friends 2

First Friends 2

Учим английски, но не забравяме, че е лято! Пеем танцуваме, рисуваме и откриваме нови приятели. Развиваме фината моторика, трупаме знания за света и се вдъхновяваме да за нови знания.

Storytelling Time

Storytelling Time

Учим през истории, защото в тях има много повече от думи. Развиваме въображението си и усъвършенстваме уменията си по английски език. Не забравяме и веселите летни игри и занимания.

Crash Course

Crash Course

Ускорен курс, в който само за месец взимаме материал за цяла година и надграждаме познанията си по езика, а междувременно се влюбваме в ученето - защото е забавно, динамично и креативно.

English Summer Kids

English Summer Kids

Лятото е идеалното време да дадем старт на нова любов - към английския език. Заедно ще учим и ще се забавляваме цял месец - със забавни активности, нови приятели и слънчево настроение.

Cambridge Young Learners

Cambridge Young Learners

Програмите са три - Starters, Movers и Flyers. Подготвяме се за сертификатите на Cambridge, учим и усвояваме изпитния формат, докато се забавляваме с новите си приятели.

Summer Skills Academy

Summer Skills Academy

Фокусираме се върху уменията за четене и писане - защото са важни в училище, в BRITANICA и при явяване на изпити. Ще усвоим много нови знания и ще приключенстваме в духа на ваканцията.

English Summer Teens

English Summer Teens

Лятото е време да придобием увереност в устното и писмено изразяване на английски. Ще затвърдим знанията си, ще усъвършенстваме уменията си и ще се срещнем с нови приятели.

Speaking Academy

Speaking Academy

Учим както английски, така и повече за комуникацията и за работата в екип. Усвояваме презентационни и драматургични умения за още повече изразителност и успешни изяви.

Writing Academy

Writing Academy

Разделяме програмата в три нива - според възрастта и нивото на владеене на английския. Усвояваме стратегии за успешно писане на текст, развиваме критично мислене и креативност.

Защо да изберете лятно обучение за вашето дете

Летните програми на BRITANICA са достъпни не само в 16-те ни филиала в София, Пловдив, Варна и Бургас, но и онлайн от целия свят. Пренесохме изпитаната си методика в изключително удобна онлайн платформа, която ни позволява да предоставим еднакво ефективни обучения за малките ни курсисти.

В BRITANICA прилагаме нашата утвърдена и усъвършенствана методика, за да оползотворим максимално лятната ваканция на децата. Учим чрез интересни активности, забавляваме се , прекарваме време на слънце и се вдъхновяваме за още нови знания.

Лятото е време да се забавляваме и да открием силните си страни. По време на часовете в летните ни програми се стремим да вдъхновим децата да развият своите умения, да разгърнат творческото си мислене и да работят в екип.

По време на нашите летни програми срещаме малките си курсисти с техни връстници, а чрез интересните активности по време на часовете ги мотивираме и да работят в екип. Така децата не само разгръщат своите езикови умения, а и се учат как да общуват с различни характери и създават незабравими мигове с новите си приятели.

В часовете говорим само на английски език. Така децата свикват с ритъма на езика и лесно прескачат езиковата бариера. Потопени в изцяло англоговоряща среда и учейки чрез опита, курсистите ни овладяват езика бързо и естествено.

Не сте сигурни кой курс е най-подходящ за вашето дете?

Ще се радваме да ви помогнем да направите правилния избор.

Бихте могли да ни пишете и в случай че се нуждаете от допълнителна информация за курс, към който вече сте се насочили.