Skip to main content

ONLINE

Всички програми на BRITANICA се предлагат и в ONLINE форма на обучение. 

Как учим

Светът на BRITANICA

Курсисти разказват

Видео галерия

Английски според възрастта и целите

Онлайн програми

Програми за деца

Програми за деца

Вдъхновяваме децата да откриват чудния свят на английския език. ОНЛАЙН програмите ни са подходящи за деца от 6-годишна възраст до тийнейджъри, на които им предстои кандидатстване в университет.

Програми за възрастни

Програми за възрастни

Онлайн интензивни програми по английски език. Подходящи за хора и професионалисти, които желаят да развият ежедневната си или бизнес комуникация, или да придобият сертификат на Cambridge.

Програми за компании

Програми за компании

Програми за обучение по английски език, подходящи за професионалисти от различни сфери, които имат нужда от затвърждаване или надграждане на уменията по езика за ежедневието или бизнес среда.

Сертфикатни програми

Сертфикатни програми

Подготвка за явяване на изпитите за международно признатите езикови сертификати на Cambridge - FCE, CAE, CPE, или IELTS, нужни за кандидатстване за работа или университет в чужбина.

Защо да изберете онлайн форма на обучение

ОНЛАЙН програмите на BRITANICA предоставят достъп до качествено обучение на курсисти от цялата страна, както и от чужбина. С тях те могат да учат английски език дори от градовете, в които няма наш филиал, да спестят време от пътуване, от удобството на своя дом или офис, така и когато са в командировка в друга държава.

Прилагаме нашата утвърдена и усъвършенствана през годините методика във всички ОНЛАЙН програми. И малките, и големите ни курсисти усвояват новия материал с интересни теми от ежедневието, съобразени с възрастта и целите им, упражняват се чрез ролеви игри и дискусии в групата, следят напредъка си и се вдъхновяват за още знания по английски език.

ОНЛАЙН платформата, която използваме, е изключително удобна и лесна за употреба както от големи, така и от малки курсисти. Тя позволява споделянето на презентации и материали, създаване на отделни стаи за работа по групи, провеждане на интерактивни упражнения и приближава изживяването максимално до това във физическа класна стая.

Благодарение на доказаните ни методи, както и ОНЛАЙН платформата, която използваме, ученето в група става още по-полезно и приятно за курсистите ни от всички възрасти. Мотивиращата среда и приятелска атмосфера стимулира обучаващите се в BRITANICA да постигат още по-добри резултати и да напредват бързо в английския език.

Грижим се за удобството на всеки наш курсист. Затова записването в програмите на BRITANICA е възможно и ONLINE. Ако сте родител на дете, което желаете да запишете, свържете се с един от нашите филиали. Ако се интересувате от интензивен курс за възрастни, може да направите тест за определяне на ниво. Ако се интересувате от обучение за компании, вижте как да ни намерите тук.

Не сте сигурни дали онлайн формата на обучение е по-подходяща за Вас от присъствената? Или желаете да получите повече информация за избрано от Вас онлайн обучение?

Ще се радваме да ви помогнем да направите правилния избор.