Skip to main content

Q&A

Най-често задавани въпроси

Онлайн обучение

В BRITANICA прилагаме нашата утвърдена и изпитана през годините методика както в реалните, така и в дигиталните си класни стаи. Нашите клиенти споделят, че ОНЛАЙН формата на обучение е също толкова ефективна, колкото и присъствената, но много по-удобна, защото пестят време от пътуване до филиал и могат да учат от всяка точка на света - у дома, по време на пътуване, почивка и др.

Освен това ОНЛАЙН уроците стимулират концентрацията на обучаемите, което помага за по-бърз напредък.

Всички часове в BRITANICA, независимо дали в ОНЛАЙН или присъствена форма, се провеждат на живо. Нашите курсисти имат възможност да се упражняват с групата и преподавателя си в реално време. Единственото, което е нужно, за да влязат в часа, е устройство и добра интернет връзка.

Обучението в нашите ОНЛАЙН програми става чрез платформата Vedamo. Тя е напълно безплатна и е достъпна през браузърите на различни устройства, не е нужно да тегленето на платено приложение.

Не е нужна и регистрация в платформата, преди всеки час изпращаме на курсистите линк по имейл, с който могат да влязат във виртуалната класна стая.

Платформата Vedamo има много предимства, които правят ОНЛАЙН обучението не само ефективно, но и изключително интригуващо за курсисти от всякаква възраст.

По време на часовете преподавателят използва интерактивна бяла дъска, на която всички ученици могат да пишат, те също така могат да вдигат ръка, да споделят презентации, да влязат в различни стаи, в които да работят по задачи по групи и още много полезни дейности.

За нас в BRITANICA е много важно да предоставим възможно най-качественото обучение на всеки наш курсист и да развием всичките му умения. Затова по време на ОНЛАЙН програмите използваме и физически учебници, с които стимулираме сетивната памет на обучаемите, помагаме им да развият тактилното си усещане и въпреки че сме онлайн, не забравяме колко важно е писането на ръка.

Да, в BRITANICA всички ОНЛАЙН програми за деца се провеждат в делнични дни и са съобразени със смените на малките курсисти в училище. Ваканциите ни съвпадат с официалните празници и училищните ваканции, така че да предоставим на децата възможност да си починат и да отделят време за домашните си.

С грижа за Вашето удобство записването в ОНЛАЙН форма на обучение може да стане без да посещавате наш филиал. Всички стъпки по процеса на записване могат да бъдат проведени и дистанционно, по телефона или email. Достатъчно е да се свържете с нашите Мениджъри клиенти:

  • за обучение на деца - тел.: 024666576 и email: online.yearly@britanica-edu.org;
  • за възрастни - тел. 024666560 и email: online.intensive@britanica-edu.org