Skip to main content

Отдели

Развиваме се заедно

Ние, екипът на BRITANICA

Нашият екип е изграден от над 300 креативни и уникални личности, които ежедневно в работата си дават всичко от себе си и правят BRITANICA толкова вдъхновяващо място за обучение и развитие.

Работата в образователната сфера ни дава възможност да направим света по-добро място, разпространявайки най-големите блага – знанието и личностните умения. Промените са на почит при нас, тъй като вярваме, че те водят до прогрес. Не се страхуваме да взимаме решения и да се приспособяваме, за да можем да си подсигурим стабилна среда, в която да се развиваме заедно. С толкова усмивки в минута, курсисти, които постигат резултати; цветни стени и задружни колеги, запазваме приповдигнатия дух и доброто настроение.

Не професия, а призвание.

Пъзелът на BRITANICA

Нашите отдели

Трима преподаватели, които се съветват за урока.

Академичен отдел и преподаватели

Обучения, методи и техники на преподаване, идеи за интересни активности и безценно know-how - малка част от дейността на нашия академичен отдел, целящ всеки преподавател да бъде уверен и зареден с ентусиазъм и вяра, че винаги можем повече.

Блясъкът в очите, искрената мотивация за успех, скромното „благодаря“, интересните гледни точки и любопитни факти са само малка част от плюсовете, които нашите преподаватели ежедневно получават при обучението на малките ни и големи курсисти. Именно това ги зарежда и мотивира да не спират да се развиват и да показват най-доброто на което са способни.

Искате да направите завой в кариерното си развитие до момента? Не е късно за това! Включете се в нашата Програма за преквалифициране на кадри. Ще имате възможност да получите основа за развитие в сферата на преподаването и при успешно представяне да получите предложение за позиция в нашите филиали. Попълнете краткия формуляр с най-основна информация за себе си. Ще се радваме да се запознаем!

 

Кандидайствай

 

Присъедини се
Три жени, които  стоят пред компютър.

Мениджмънт и обслужване на клиенти

Основна грижа на екипа е клиентската удовлетвореност. Постигат го залагайки винаги на високите ни стандарти на работа.

Страстта им се поддържа всеки ден, когато виждат резултата от работата си както в усмивките и постиженията на нашите малки и големи курсисти, така и в тези на екипите, с които работят. Целта им е да бъдат възможно най-полезни за нашите клиенти. Това ги кара винаги да се стремят към прогрес и да изискват най-добрите резултати от себе си.

Присъедини се
Две жени, които дискутират корпоративните обучения на BRITANICA.

Корпоративни клиенти

Корпоративният ни отдел помага на всяка една компания, която обучаваме, да развие езиковите компетенции и ключови умения на служителите си. Грижи се за избор на най-подходящата програма, проследява развитието на курсистите и тяхната удовлетвореност от обучението, а на работодателя предоставя навременна обратна връзка. Това е и причината компаниите да ни избират за свой дългосрочен партньор.

Присъедини се
Момиче, което дава сертификат на Cambridge.

Cambridge Exams

BRITANICA е оторизиран център на Cambridge Assessment English. Екипът ни знае всичко за изпитите за сертификат на Cambridge. Контактуват с млади и амбициозни хора, а организацията и динамиката са ежедневие в тяхната работа. Имат възможността заедно с клиентите да отпразнуват успешно положените изпити и на тях се полага честта да наградят техните усилия чрез връчването им на сертификат.

Присъедини се
Две жени пред компютър.

Човешки ресурси

На тях се пада отговорността и честта да изграждат ангажирани, резултатно ориентирани, целенасочени, позитивни и успешни екипи. С усмивка и разбиране към всеки, подбират най-подходящите и мотивирани специалисти и ги въвеждат в пъстрия и динамичен живот на BRITANICA така, че да работим всички заедно като едно цяло. Инвестират цялото си време в щастието на служителите.

Присъедини се
Шестима души, които се занимават с маркетинг дейности.

Маркетинг

Маркетинг екипът е проводникът на всичко интересно, случващо се в компанията. Превилигировани са да надникват навсякъде и вдъхновени от видяното разказват истории, като така допринасят към това светът на BRITANICA и образованието да бъде по-видим и достъпен за всички.

Присъедини се
Трима мъже, които стоят пред компютрите си в офиса.

Информационни технологии

Във века на технологиите всички ние разчитаме на бързата и навременна реакция на нашите IT специалисти. Те са адаптивни, гъвкави и винаги се стремят да бъдат в крак с новостите. Високите технически познания и логическата мисъл е в основата на тяхната успешна работа.

Присъедини се
Двама души, които стоят пред компютър.

Счетоводство и финанси

Те са пазителите на баланса и точността. Вдъхновяват ги високите резултати. Работят  ежедневно с всички отдели и много обичат да се смеят. Защото една усмивка винаги прави работната среда по-приятна, а сметките по-точни.

 

Присъедини се