Skip to main content

Срещнахме се с Яница Иванова, която от 15 септември ще бъде осмокласничка в Италианския лицей в София, а през учебната година ще продължи да учи английски в BRITANICA. Тя сподели, че за нея и съучениците ѝ от лятната програма Аcademic Writing, по време на която се срещнахме, е много полезно да развиват уменията си, свързани с писането на английски. Извън разговора ни пред камерата децата разказаха, че това им помага не само да развият знанията си по езика, а до голяма степен и в писането и на български.

Яница е наша ученичка вече шеста поредна година. Тя е част от курсовете на BRITANICA, които се провеждат в Националния учебен комплекс по култура в Горна баня.

"Смятам, че в BRITANICA е много интересно обучението, тъй като има най-различни интересни игри, които можем да играем през различните уроци, но най-вече според мен е много важно отношението на учителя, който те учи, защото до момента, в който имаш учител, който прави уроците ти интересни и забавни, това много помага да учиш и да го правиш с желание! Когато започнах да работя с мис Вили, английският език стана за мен нещо много важно. Тя ми помогна да се справям по-добре и да правя нещата с желание", благодарна е Яница на своята преподавателка.

Баткото на Яница също е учил при нас, преди да стане гимназист в Първа английска езикова гимназия, и днес двамата свободно си говорят на английски у дома, както ни разказа техният баща д-р Илиан Иванов. Той изказа искрената си благодарност затова, че и двете му деца имат сериозен прогрес в овладяването на езика, благодарение на всеотдайността и подкрепата на своите учители в BRITANICA.

 

Годишните ни курсове за деца и младежи стартират от 16 до 30 септември (в зависимост от програмата на различните нива).

За записване можете да се свържете с най-удобния за Вас филиал: https://britanica-edu.org/britanica-offices