Skip to main content

Днес посрещаме най-малките ни деца! Много от тях за пръв път ще влязат в класните ни стаи и ще се потопят в атмосферата на приказната страна BRITANICA!

Мили деца, очаква ви едно прекрасно пътешествие, в което ще научите много - не само по английски, а и за всичко онова, което ще ви прави по-щастливи, усмихнати и успешни ученици - мотивирани, постоянни и целеустремени.

Всеки филиал на BRITANICA има свой облик и дух, и своя мисия, която е различна през всяка следваща година, както всеки път са различни и стените на стаите ни - обновявани през лятото и възраждащи през есента - все по-шарени, весели и чудни - със своите красиви рисунки и вдъхновяващи послания. Чрез тези рисунки, скъпи ученици, от първия миг ще усетите, че вашите учители, които са ги нарисували за вас, ще се превърнат и във ваши приятели, с които ще можете да споделяте и да се чувствате страхотно, ще можете да си говорите свободно (на английски! ;) и да играете с тях. И така ученето ще се превърне в наистина забавно и приятно приключение!

На стените на филиалите ще прочетете и много интересни и мотивиращи мисли -  сред тях е и годишната мисия на вашия филиал. С нея ще бъдат свързани различни предизвикателства...

Посвещаваме нашите мисии на това да ви учим:

  • да бъдете добри приятели, които се подкрепят и си помагат;
  • да се грижите за природата и за нашия общ дом Земята;
  • да растете уверени в себе си и да мечтаете смело;
  • да умеете да казвате "Благодаря!" и да оценявате всеки жест на благородство и подкрепа...
  • и още много, много важни неща!

Пожелаваме ви една суперска учебна година в BRITANICA!