Skip to main content

Времето на дългите дни под жаркото слънце със свеж мирис на море e вече тук. Лятото е не само време за почивка, но да не забравяме, че това е и сезонът, в който се зареждаме с много енергия, за да покоряваме нови върхове в кариерата. Аналогичният израз на английски за това е ‘to thrive in your career’. Глаголът ‘to thrive’ буквално означава “процъфтявам”.

Именно сега е времето за планиране на стъпките за постигане на целите, затова решихме да ги вплетем точно в този израз. Те са валидни за всяка ситуация, в която бихте искали да надграждате знанията и уменията си и да се развивате личностно и професионално. Често това е свързано с подобряване на знанията по английски. Умелото комуникиране на езика, както и отличните граматически и лексикални познания подпомагат за постигане на поставените цели, свързване с по-високи резултати на работното място и кариерно развитие.

А курсовете на BRITANICA могат да ви помогнат в това. Благодарение на практическата си ориентираност и разнообразни методи на обучение, вие ще надградите езиковите си познания и ще развиете редица умения, които ще ви бъдат от полза както в работата, така и във вашето ежедневие.

За да започнете да изкачвате своите нови върхове от началото на есента, е достатъчно да направите първата крачка още сега. Свържете се със Стела Русинова - мениджър Корпоративни клиенти, и заедно ще планираме курс за вас и вашите колеги.