Skip to main content

Работното ежедневие понякога може да бъде много динамично и натоварено. Измежду бизнес срещите и дългия списък със задачи винаги се налага да се проведат и няколко разговора по телефона.

Ако работите в международна компания и трябва често да водите телефонни разговори на английски, но чувствате притеснение всеки път, когато набирате съответния номер, то новият, шести поред BRITANICA POCKET BOOK WITH BUSINESS PHRASES ще ви бъде полезен. Неговата тема е Telephoning. По традиция сме събрали някои от най-разпространените фрази на английски, както и няколко съвета, които ще ви помогнат да се почувствате по-уверени при следващия разговор с колегата “от другата страна на линията”.

А за да надградите още повече знанията си по английски, можете да изберете най-подходящия за вас курс на BRITANICA. Практическата му насоченост ще ви помогне да развиете и редица умения, полезни за вашето бизнес ежедневие като презентиране, водене на преговори и др.

Можем да организираме курс за вас и вашите колеги още сега. За повече информация се свържете със Стела Русинова, Мениджър Корпоративни клиенти.