Skip to main content

Презентирането на проект или на постигнати резултати е важна част от работата на много служители. Правилното структуриране на представянето, употребата на точните фрази и въвеждането на специфични елементи, с които да ангажирате слушателите си, има пряк ефект върху тяхното възприятие за това, което им съобщавате. Затова правилното изказване на аргументите Ви е от изключително необходимо.

В третото издание на POCKET BOOK WITH BUSINESS PHRASES се фокусираме върху презентирането. Представяме ви някои от най-разпространените фрази на английски, с които да стартирате, проведете и завършите своето представяне пред колегите или ръковоството.

В допълнение сме подготвили кратки съвети, с които да направите презентацията си по-атрактивна за слушателите и да си гарантирате получаването на положителна обратна връзка.

Презентационните умения са ценно качество в бизнеса. С курсовете по английски в BRITANICA имате възможност да ги развивате и подобрявате, докато надграждате нивото си на владеене на езика. Паралелно с това ще подобрите комуникационните си умения, увереността си при водене на преговори и ефективността си при изпълняване на служебните си задължения.

За да организираме курс за вас и вашите колеги, можете да се свържете с нашия Мениджър корпоративни клиенти Стела Русинова още сега.