Skip to main content

За много служители воденето на преговори е част от работните задължения. Въпреки че за някои това може да е рутинна дейност, преговарянето може да се окаже предизвикателство, което изисква нужната подготовка.
Да провеждате успешни преговори, които да водят до желани резултати за вас или вашата компания, не е лесна задача, особено ако се налага да го правите на английски. Колкото по-бързо и изкусно се научите да преговаряте, толкова по-добре.


Затова второто издание на "POCKET BOOK WITH BUSINESS PHRASES" е посветено именно на преговорите. В него ви представяме някои от най-разпространените фрази на английски, които можете да използвате по време на преговори, както и интересни и лесно приложими съвети за тези ситуации.


Ако искате да доразвитиете и затвърдите това умение, курсовете в BRITANICA ще ви бъдат от голяма полза. В допълнение, практическата насоченост, както и провеждането на часовете изцяло на английски, осигурява среда, в която ще надградите езиковите си познания, комуникационните си умения, увереността и ефективността си на работното място. 

Свържете се с нашия Мениджър корпоративни клиенти Стела Русинова. Ще организираме курс за вас и вашите колеги още сега!

А ТУК можете да видите второто издание на "POCKET BOOK WITH BUSINESS PHRASES".