Skip to main content

Способността за извличане на данни, структуриране на информацията, анализ и представяне на резултатите са ценни умения в бизнес сферата. В тези случаи различните графики и диаграми се превръщат в “най-добри приятели” на служителите.

Ефективното разчитане на цифровите показатели обаче може да се окаже предизвикателство, особено когато се наложи да бъде направено на английски.

И за да сме сигурни, че вече обикновените дроби или числителните редни няма да ви се опрат, посветихме четвъртото издание на POCKET BOOK WITH BUSINESS PHRASES на графиките, диаграмите и на това как да представим илюстрираните в тях данни и тенденции.

В новата част от поредицата сме представили различни ситуации, в които се разчитат резултати, придружени с примерни изречения. По традиция сме подготвили и няколко съвета, които ще ви бъдат от полза при презентиране на тенденции.

Курсовете в BRITANICA могат да ви помогнат да надградите още повече знанията си в тази и още много бизнес насоки. За да организираме курс за вас и вашите колеги, можете да се свържете със Стела Русинова, Мениджър Корпоративни клиенти.