Skip to main content

Тече записването за нашите интензивни курсове за възрастни, които стартират от втората половина на октомври и продължават три месеца. 

Сега е моментът да изберете:

  • Присъствен курс в един от нашите 16 филиала или онлайн курс, в който можете да се включите от всяка точка чрез удобна и лесна интерактивна платформа;
  • Най-удобните дни от седмицата, през които да се включите в курса;
  • Курсове с различна насоченост, фокусирани върху знания и умения на различни нива.

Можете да изберете курс според вашите нужди:

  • Общ английски – нива от А1 до В2 по европейската езикова рамка; ниво за абсолютно начинаещи
  • Бизнес английски – учите езика през призмата на вашите бизнес потребности - нива от А1 до В2
  • Сертификатни курсове – подготовка за изпитите на Cambridge - FCE, CAE, CPE, IELTS, които ви дават възможност за кандидатстване в чуждестранни университети; нива от В2 до С2

При приъствен курс часовете се провеждат се два пъти седмично, вечер, през делничните дни, а всяка втора седмица - заниманията са три пъти. Допълнителното занимание е в петък. Така всеки втори петък остава свободен, за да има курсистът възможност да планира пътуване, по-дълъг уикенд или специален ангажимент точно в този ден от седмицата.

Ако предпочитате варианта всичките ви вечери през работната седмица да са свободни, можете да се спрете на съботно-неделен курс - по 5 уч. ч. и през двата дни.

Независимо дали изберете делничен или уикенд курс, ще имате общо 126 учебни часа с преподавател и 20 учебни часа за самостоятелна подготовка, за които ви се предоставят онлайн материали.

Повече информация ще откриете тук: https://britanica-edu.org/adults-courses-britanica
За въпроси и записване се обадете на телефоните на нашите филиали: https://britanica-edu.org/britanica-offices