Skip to main content

Предстои Великден. От гледна точка на бизнес взаимоотношенията, това е чудесен повод компаниите да благодарят на колегите и партньорите си. Така че преди почивката да започне, отправете своите поздравителни съобщения. И не забравяйте да съобразите предварително дали получателят Ви отбелязва празника по католическия или православен календар.

Дните, в които честваме възкресението на Христос, се отбелязват по различно време от Католическата и Православната църква. За държавите предимно от Централна и Западна Европа като Италия, Испания, Франция, Германия, Полша и Унгария това се случва поне седмица преди православния Великден, който пък се отбелязва в страните от Източна Европа като Румъния, Гърция, Сърбия и др.

В духа на празника споделяме няколко начина, по които да честитите Великден на работното място. А за да усъвършенствате своя английски, изберете някои от курсовете в BRITANICA, които са с изцяло практическа насоченост и поставят курсистите в реални ситуации. Можем да организираме курс за вас още днес. Свържете се със Стела Русинова, Мениджър Корпоративни клиенти, на контактите по-долу.