Skip to main content

Отново ви пренасяме в празничната атмосфера на Cambridge церемонията ни във Варна, за да усетите колко радост и гордост изпълват сърцата на нашите деца и младежи от филиалите BRITANICA Севастопол и BRITANICA Чайка.
Удовлетворени от резултатите на своя труд, те държат в ръцете си международните езикови сертификати по английски на една от най-престижните световни езикови институции - Cambridge Assessment English.
Големите победи се постигат със задружен екип - от ученици, родители, преподаватели, административни мениджъри. Благодарим на всички в нашата общност! 

"На децата, които сега започват, пожелавам да изпитат емоцията, която аз изпитвам и някой ден да вземат всички серфитикати!", пожела Мартин Йовчев, който получи първия от детските сертификати - Starters Cambridge.

А единадесетокласничката Даница Костова, която взе най-високия сертификат - CPE и с това завърши обучението си в BRITANICA, сподели:
"Много се радвам, че имах шанса да бъда част от общността на BRITANICA!" и разкри мечтата си един ден да се превърне "в част от колектива на BRITANICA като учителка!".

Ако и вие искате детето ви да учи английски с желание и да се справя успешно на изпитите: Starters, Movers, Flyers, PET, KET, FCE, CAE и CPE, можете да го запишете сега в годишните ни програми: https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica

Вече и изцяло ОНЛАЙН - за деца от цяла България, както и в чужбина!

За въпроси и записване можете да се свържете на: ">https://britanica-edu.org/britanica-offices