Skip to main content

Споделяме с вас най-емоционалните моменти от нашите традиционни церемонии на Cambridge във Варна, Пловдив и Бургас. На тях учениците ни от 4 до 12 клас взеха в тържествена атмосфера своите сертификати на престижната езикова институция. Това са едни от най-щастливите мигове за общността ни в BRITANICA.

 

Церемония Варна

Над 500 наши деца от филиалите ни Севастопол и Чайка във Варна получиха сертификатите си на церемонията, която се проведе в навечерието на новата учебна година в двора на Археологическия музей в града. Той се изпълни с усмивки, музика, цветя и радост.

 

Церемония Пловдив

Старият Пловдив бе домакин на нашата церемония на Cambridge в града под тепетата.
"Благодарим на нашите учители, които са и наши приятели!", казаха децата, които получиха международните си сертификати. А за нас тези сертификати, освен за знания по английски, са атестат и за целеустремост, любознателност и трудолюбие! Гордеем се с вас, деца, и ви желаем още много успехи!

Събитието се състоя в къща “Иван Черноземски”, за което благодарим на нашите домакини - културен център “Бизнесът за Пловдив”.

 

Церемония Бургас

С радостта и удовлетворението на децата и екипа ни от Бургас завършваме видео пътешествието, с което ви пренесохме в атмосферата на нашите церемонии на Cambridge. Център "Флора" в Морската градина в края на лятото се изпълни не само с празнично настроение, а и с многобройни детски мечти. В този ден те изглеждаха още по-реални и осъществими, защото когато си докажеш, че можеш, си направил най-важната крачка напред!