Skip to main content

City Summer Camp

BRITANICA City Summer е ново и незабравимо преживяване за деца, на което ще имат възможност, сред свежестта на планината, да надградят знанията си по английски език, да развият своите умения, интереси и таланти, да създадат нови приятели и да обикнат природата.

BRITANICA City Summer 2024 ще се проведе в обширния зелен кампус на BRITANICA Park School, намиращ се в кв. Драгалевци. Могат да участват ученици от 1. до 5. клас включително.

Децата ще бъдат разпределени по възрастови групи.

BRITANICA City Summer ще се провежда в рамките на 2 седмици, всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Можете да избирате между две различни начални дати и можете да запишете детето си за повече от една смяна.

Първа смяна

01.07. - 12.07.

Втора смяна

15.07. - 26.07.

Екипът

За сигурността и безопасността на участниците в BRITANICA City Summer се грижат преподаватели и медицинска сестра. Те са лидерите, които учат, помагат и подкрепят децата в приключенията.

Мястото

BRITANICA City Summer ще се проведе в кв. Драгалевци, в модерния и комфортен кампус на BRITANICA Park School, който можете да разгледате тук: https://britanica-parkschool.bg/modern-campus.

Програма

В BRITANICA City Summer имаме динамична програма, много приключения, спортни занимяния и поход.

English Time

Надграждаме и затвърждаваме знанията си по английски език чрез ежедневни занимания. В зависимост от времето, часовете се провеждат в учебните стаи или на открито сред природата. Посредством активностите на английски език децата ще развият уменията си да разпознават и управляват емоциите си, за да могат да общуват още по-успешно както със своите връстници, така и в различна социална среда.

Arts

Вдъхновени от различни жанрове и знаменити творци, с разнообразни материали и подръчни средства упражняваме професионални техники и създаваме произведения на изкуството. С различни активности имаме възможност да открием свои нови таланти, да развием силните си страни и да усвоим нови умения, които с желание ще практикуваме и след лагера. Също така не пропускаме да пеем, да танцуваме и да се забавляваме!

Sports Spirit

Физическата активност и практикуването на различни видове спорт са важна част от развитието ни. Когато спортуваме, се чувстваме по-здрави и по-силни! Учим се на екипност от груповите спортове. На изпитание са подложени бързината, сръчността, ловкостта и логическото ни мислене.

Hiking Experience

По време на еднодневния поход в планината се веселим всички заедно, като откриваме очарованието на дългите разходки сред природата. Научаваме повече за животните и растенията, изпробваме състезателния си дух в различни игри на горските поляни и се учим да се ориентираме като разпознаваме знаците, които ни дава околната среда.

Treasure Hunt

Обичаме предизвикателствата и изненадите, които карат фантазията ни да полита, подмамена от нашето любопитство, и въображението да ни води напред в разгадаването на приказни тайни! В огромния кампус има едно малко скрито съкровище и ние трябва да го открием. Ще имаме интересни насоки, които да разгадаем, за да стигнем успешно до него.

Продължителност

BRITANICA City Summer ще се провежда в рамките на 2 седмици, всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Можете да избирате между две различни начални дати и можете да запишете детето си за повече от една смяна.

Такса

Таксата за участие в BRITANICA City Summer е 1100 лв., като в това се включват всички образователни програми, учебни и художествени материали, здравословен обяд, приготвен на място, както и две междинни закуски (предиобедна и следобедна), поход в планината. Таксата може да бъде платена на две равни вноски.

Транспорт

Ако желаете, бихте могли да ползвате транспорт, осигурен от BRITANICA, при който взимаме и/или връщаме детето Ви на посочен от Вас адрес. Цената за двупосочен транспорт е 280 лв. общо за всички учебни дни.

За повече информация и записване

Свържете се с нас на телефон +359 89 666 7917

или

Пишете на e-mail: citysummer@britanica-edu.org