Skip to main content

Adventure Camp

За 24-та поредна година BRITANICA организира летни лагери с фокус върху английския и приключенията. Всички деца между 8 и 10 години и курсисти на BRITANICA от нива VYL3, Beginners, Founders, Starters, Movers, M1 и М2 (10-годишни) са добре дошли през юли в Куклен.

Екипът

Сигурност и безопасност – това гарантира целият екип на на BRITANICA Adventure Camp. Нашите лидери са: мениджърът на лагера, преподавателите, скаутите и лекарят. Те са екипът от специалисти, който подкрепя децата в техните приключения. Преди заминаване и по време на лагера, мениджърът на всяка смяна е винаги достъпен за вашите въпроси.

Мястото

Еко хотел "Здравец"***, Куклен

Еко Хотел "Здравец" ни посреща със спокойствие и обширно зелено пространство. Разположен в тихата област на курорта, хотелът предлага истинско убежище сред красотата и чистия въздух на планината. Обстановката предоставя на младежите свобода да се насладят на природата, да се занимават с екологични активности и да научават за околната среда. 

Приключенията

В BRITANICA Adventure Camp имаме динамична програма на английски, много приключения сред природата, поход, екскурзия и спортен полуден.

English Time

Английският език е ключов на BRITANICA Adventure Camp. Чрез ежедневни занимания, децата надграждат знанията си и придобиват още повече увереност. Всеки ден се отделят по 2 учебни часа за затвърждаване на езика.

Arts & Crafts (8, 9 г.) / Creative Clubs

Децата са пълни с идеи и лагерът дава воля на въображението им. Заниманията са на английски и всяко дете изразява себе си чрез приложни изкуства, музика, фотография, актьорско майсторство, а по-големите развиват и творческо писане.

How Green (8, 9 г.) / Heal the World (10 г.)

Много е важно децата да изградят отговорно отношение към средата и хората около тях. По-малките учат на английски за растенията, животните и как да пазят природата, а по-големите изграждат съпричастност и толерантност чрез различни игри и дискусии.

English Evening Programme

Вечерните програми са кулминацията на нашите занимания. Децата участват в игри и конкурси; демонстрират какво са научили и постигнали през имзиналия ден и още веднъж упражняват англисйкия си в една непринудена среда.

Outdoor Adventures

Скаутската програма дава на децата знания за природата и ги учи на техники за оцеляване. Чрез множество забавни и полезни занимания малчуганите научават повече за придвижването в планината, оказването на първа помощ, ориентирането по карта и компас и различните климатични особености.

Плуване и спортни занимания

Спортът е здраве. Всеки ден децата имат възможност да плуват в басейна на хотела, имат и специално отделено време за отборни спортове. Така те тестват своята бързина, сръчност, ловкост, логическо мислене и умения за работа в екип.

Еднодневен поход

BRITANICA Adventure Camp отделя един ден за поход в планината. Потапяме се в природата и тя ни се разкрива с пълната си прелест, а децата прилагат на място наученото от скаутите.

Екскурзия

Ще посетим Музея на авиацията в град Крумово. Ще разгледаме трите основни експозиции: История на авиацията, Технологии и Иновации, представящи развитието на авиацията в региона. Ще се запознаем и с богатата колекция от летателни апарати, включително исторически военни самолети и хеликоптери. Очаква ни увлекателно пътуване в света на въздухоплаването в ХХ и XXI век!

 

Програмата

Видео

Продължителност

BRITANICA Adventure Camp е 10-дневен лагер за деца между 8 и 10 години и за курсисти на BRITANICA от нивата VYL3, Beginners, Founders, Starters, Movers, M1 и M2 (до 10-годишни):

Може да изберете една от двете смени:
> първа смяна от 8 до 18 юли (с организиран транспорт от София);
> втора смяна от 19 до 29 юли (с организиран транспорт от София, Пловдив, Варна и Бургас);

Такса

Пакетната цена за BRITANICA Adventure Camp е 1351 лв. и включва туроператорски пакет (транспорт, пълен пансион, планинска застраховка) и образователни програми (English Time, Arts & Crafts Club/ Creative Clubs, How Green/ Heal the World, Evening Programmе, Скаутска програма).

Заплаща се на две вноски:
> туроператорски пакет 626 лв.(с включен транспорт) / 581 лв. (без транспорт);
> образователни програми 725 лв.

*Местата са ограничени и записването става с регистрация и заплащане на туроператорския пакет.

За повече информация и записване

Свържете се с наш филиал: https://britanica-edu.org/britanica-offices

или

Пишете на e-mail: summercamps@britanica-edu.org