Карина, ниво Founders: "Научих много нови неща!"

"Научих много неща, които ми помагат и в училище. Много обичам да ходя в BRITANICA, там ми е много забавно и интересно, много обичам госпожата и всички мои съученици!"

- Карина Христева, ниво Founders, филиал Бургас

Яна, ниво Movers: "Благодаря на BRITANICA за всичко."

“Харесвам BRITANICA, защото учителите са готини, а също и учебниците. Всичко е страхотно, харесва ми, че съм част от семейството на BRITANICA. Учителите ни учат да се трудим и да бъдем добри. Благодаря за всичко, което нашата мис прави за нас.”

- Яна, ниво Movers, филиал България

Йоана, ниво H2: "BRITANICA ме направи уверена!"

“Първия ден в BRITANICA бях нервна, но и в същото време развълнувана. Не знаех какво ме очаква и дали ще се справя, но още след първия час вече бях спокойна, защото разбирах всичко! Учителите в BRITANICA ме научиха на много нови неща, направиха ме уверена в знанията ми по английски.Откакто започнах да уча английски по-усилено, не спирам да мисля на английски, дори и в ежедневието си!”

- Йоана, ниво H2, филиал Люлин

Яница, ниво Т1: "Вече говоря без акцент!"

“Тази година в BRITANICA аз си усъвършенствах езика, говоря без акцент.”, споделя Яница. “През тази една година Яница доста напредна в английския език, особено в граматика. Почти сама създава текст и говори без акцент. Доволен съм от това време, което Яница прекара в BRITANICA.”, допълни баща й Мирослав.

- Яница, ниво Т1, филиал Младост 1 и баща й Мирослав

 

Ясмин, ниво Movers: "Най-много ми харесва моята мис!"

"Това, което много ми хареса по време на курса, е моята мис Гери! Тя е много мила, подкрепя ни, много добре ни обяснява новите неща и как да постъпваме в различни ситуации. Най-щастлива и нетърпелива съм, когато мис Гери ни връща тестове и проекти. Винаги съм доволна от резултата, а ако съм допуснала грешки, се уча от тях."

- Ясмин, ниво Movers, филиал България

 

Дарена, ниво CAE: "BRITANICA за мен е едно голямо семейство!"

“BRITANICA за мен е едно голямо семейство и аз съм част от него от 2013 година. В BRITANICA обичам това, че ми дава възможността да пътувам по света, да срещам нови хора. А също и без съмнение изгради у мен ценни личностни качества, което оказва влияние върху цялостното ми развитие. Научих се да бъда и по-добър човек. Благодаря на мис Теди, че постоянно ме окуражаваше да участвам в най-различни проекти и кампании. Нямам търпение да видя какво ме очаква в следващото ниво - CPE!”

- Дарена Атанасова, ниво CAE, филиал Варна Севастопол

Анита, ниво CAE: "Мотивирана съм да успея!"

"CAE е най-трудното ниво, но съм щастлива, защото бях много мотивирана да успея и с всеки тест виждах голямо подобрение. Благодарна съм на Мис и на BRITANICA, че направиха ученето на английски лесно и че успях да подобря английския си до ниво, до което не бях си представяла."

- Анита Угринска, CAE, филиал Прага

 

Йоана, ниво Founders: Много се радвам, че съм част от BRITANICA

“Много се радвам, че съм част от BRITANICA - имам възможност да се запозная с нови приятели и учители. През тази учебна година най-много ми хареса онлайн обучението, защото е интересно и забавно. Благодаря на мис Рали за добротата и търпението към мен.”

- Йоана, ниво Founders, филиал Младост 2

Юлиан Караджов, ниво CAE: Курсът беше ценно преживяване

„Доволен съм от курса, беше ценно преживяване! Срещнах нови приятели, обогатих речника си и визията си за живота. В края на учебната година съм още по-уверен в Speaking, Writing, Reading и се чувствам готов за изпита CAE!"

- Юлиан Караджов, ниво CAE, филиал Прага

 

Education Today

A BLOG BY BRITANICA

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.