Нашите партньори

Заедно за по-будна конкурентоспособна работна среда

MentorMate

Tърсихме партньор, който да притежава уникалната способност за комбинация на структурираност и гъвкавост. BRITANICA отговориха на това изискване, защото ни предоставиха курсове с утвърдена методология, същевременно съобразени със спецификата на бизнеса ни.

Даря Добрева
Отдел "Обучение и развитие"
JFK Bulgaria

BRITANICA has approached our projects with professionalism, flexibility and cooperativeness. We were pleased with their strict reporting and regular communication regarding students' performance and progress. The teachers involved in our projects were knowledgeable and professional and were able to keep students' interests till the end of the course. We look forward to working with them in the future. 

We would recommend BRITANICA to any prospective clients.

Simona Voynova
HR Business Partner
GoodMills България

Изборът да ползваме услугите за обучени, които BRITANICA предоставя, е обоснован от доказания професионализъм, коректност и организираност на дружеството. Центърът осигурява висококвалифицирани преподаватели за обученията по английски език, като изцяло съобразява спецификите на обучаваните групи и бизнес средата на възложителя. Колегите, участващи в курсовете на BRITANICA, споделят своето удовлетворение от методите на обучение, детайлната обратна връзка и комуникацията с преподавателя.

Стефан Христосков
Управител
Сенсата

BRITANICA е наш дългосрочен партньор, който предоставя отлично качество на услугите, които предлага. За нас е удоволствие да работим с професионалисти, които държат на думата си, и винаги са отворени и гъвкави по отношение на решения, които могат да подобрят обучителния процес. Винаги се стараят да отговорят на нашите очаквания и да започнат диалог, в който и двете страни да са удовлетворени. Персоналът е много любезен, приветлив и готов да те изслуша. С една дума, Сенсата свързва BRITANICA с високо качество, отдаденост към клиента и професионално отношение.

Maria Nacheva
Senior Learning & Development Specialist
WilliamHill

We have been working with BRITANICA for the past 6 years as they provide English language training for our employees as well as language assessment for our candidates. ln this period we have found BRITANICA a loyal and reliable partner in terms of communication, clarity and transparency as well as fulfilling its obligations. They have an outstanding reputation, diversifying through quality and the constant investment in advanced teaching methods.

I would strongly recommend them as partners to any kind of institution.

Mariya Ruseva
HR Generalist
HTI

BRITANICA е една от най-реномираните езикови школи, която гарантира ниво на преподаване, гъвкавост, ангажираност и добър пакет на предлаганата услуга. Служителите са доволни от персоналния подход към групата и вече са по-уверени. Хората в офиса имат единен стил на комуникация при кореспонденция след обучението по английски в BRITANICA.

Инж. Нина Вълчева
Административен директор
Национална служба за съвети в земеделието

С BRITANICA ние най-накрая направихме най-добрия избор за нас - професионализъм от първата минута до последната. Предлагат разнообразни форми на обучение, различни по съдържание и продължителност курсове и модули. Използват съвременни форми на преподаване, интерактивни и дори забавни. Учебните зали са удобни, практично организирани с оглед преподавателите да имат възможно най-добър контакт и комуникация с обучаемите. Преподавателите са професионалисти, внимателни, и приключвайки урока, оставаш с впечатлението, че са работили единствено и само с теб от цялата група. Затова сме категорични, че това е нашият обучителен център. 

Бихме препоръчали Британика на наши партньори и приятели, защото вниманието, начинът на обучение и най-вече резултатите са видими. Доказателство за това е, че още неприключило обучението, ние вече планираме следващото.

Иванка Тодорова
Главен секретар
EKO

Служителите на EKO са удовлетворени от преминатия курс и от нивото на преподавателите. Забелязвам, че вече практикуват придобитите нови знания.

Ася Кръстева
Супервайзър "Човешки ресурси"
Economedia

Излючително сме доволни от работата на BRITANICA, която през годините на партньорство затвърди високия си професионализъм в предлаганата услуга към нас, както и в покриването на нашите изисквания за обучения на служителите.

Емилия Зафираки
Мениджър "Човешки ресурси"
OMV

Желаем да изразим нашето задоволство от професионализма на екипа на BRITANICA, както и от бързата обратна връзка и реакция на всички нови изисквания възникнали по време на обученията. 

Елена Кайрякова
Човешки ресурси
Atlas Consulting

BRITANICA разработиха за нас комбинирано обучение, в рамките на което служителите ни посещават занимания за общ и бизнес английски език в техните филиали и паралелно с това усъвършенстват свойте знания на професионална-счетоводна тематика. Програмата за счетоводен английски е изключително практична и интересна за нашите колеги.

Катина Стамова
Главен счетоводител
Interlease

Участниците в обучението бяха очаровани от преподавателите. Те са по-уверени в способностите си и с желание да продължат обучението си.

Лора Иробалиева
Специалист "Човешки Ресурси"
Aurubis

Обучението беше максимално интензивно, с натовареност през целия ден, в продължение на няколко седмици. Организацията и комуникацията преди и по време на провеждането им беше на нужното ниво, а преподавателите имаха професионален подход към учащите се.

Елена Плахова
Специалист "Обучение и развитие"
Socotab

Бизнес отношенията ни с BRITANICA се отличават с коректност и диалогичност. Учебният център работи на високо професионално ниво, с квалифицирани преподаватели с практически опит, като са вземани предвид конкретните езикови нужди на нашите проекти.

Мария Димитрова
Ръководител отдел "Управление на персонала"

ПОКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ КОМПАНИИ

 

 

Искате да бъдете наши партньори
1
Изпратете запитване и ще се свържем с вас за повече информация.
2
Вашите служители ще се явят на онлайн тест за определяне на ниво.
3
Ще предложим най-релевантната за вашите нужди програма.
4
Курсът по английски ще се провежда онлайн.
За повече информация изпратете запитване и ще се свържем с вас.ЗАПИТВАНЕ

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.