Детето ви има нужда да опитва нови неща, за да израства - помогнете му да преодолее неувереността от неизвестното

Случвало ли ви се е да превъзмогнете нещо, което ви притеснява? Да усетите, че сте надвили неувереността пред неизвестното?

Как преживяванията на летните лагери ни помагат да израстваме

На детския лагер имаше едно момче, което много обичаше да говори, постоянно си изказваше мнението и не можеше да запази мълчание. Отначало отборът страдаше...

Притесненията и вълненията на една майка преди първия лагер на BRITANICA

BRITANICA Adventure Camp наближава, а с него и притесненията и любопитството сред родители, които изпращат децата си за пръв път.

Какво летният езиков лагер дава на детето ви

Лятната ваканция идва по-бързо, отколкото си мислим и вече е време да планираме вдъхновяващите и щастливи преживявания, които искаме за децата си.

7 ползи от летния лагер, които ще пренесем у дома

В BRITANICA Adventure Camp 8-10 годишните не само надграждат английския си език, а и уменията си за общуване и познанията си за природата.

Предизвикателството на 21-ви век: децата да прекарват повече време сред природата. Постижимо ли е?

На BRITANICA Challenger Summer Camp 2019 излизаме от виртуалното пространство и преминаваме към едно - наречено Природа. 

Leadership Camp: За легендарните лидери от планината

Датата 13-ти юли тази година е отбелязана в календара на BRITANICA в наситено син цвят. Посветените в лагерните традиции знаят какво е специалното на този ден и отброяват времето до заветното утро.

Преодоляваме заедно детските страхове с летен лагер в планината

Особено ползотворно за малчуганите на 8-10 годишна възраст е да им дадем възможност да прекарат известно време извън семейството, само сред свои връстници.

Отключваме качествата на бъдещето с нова техника на Adventure Camp

Днес, с навлизането на изкуствения интелект във всички сфери на човешката дейност, е от изключително значение да помогнем на децата да запазят вроденото си любопитство.

Кога по-малко значи повече при отглеждането на деца – няколко съвета за по-спокойно детство от летните ни лагери

Лятото е безвремието, в което не бързат, с безгрижните игри на открито – извън града.

Детето ви придобива 5 важни умения, докато играе навън - подарете му време на открито

На колко години според вас свършва детството?

Скаутските програми на Leadership Camp - най-забавният път към израстването

С всяка активност в лагера се забавляваме, ставаме приятели и отбор и развиваме силните си качества така, че да бъдем успешни млади хора.

Pages

ПОПУЛЯРНИ

„Образователен център Британика” ООД успешно защити проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”, процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”. В проекта  BG16RFOP002-1.001-0153-C01 „Внедряване на иновативна уеб базирана система за обучение по английски език” са включени дейности по разработване на специализиран софтуер и придобиване на ново оборудване, необходимо за внедряване на иновативната услуга.
Потребители на иновативната система са всички, които желаят да изучават английски език в България и чужбина. Иновативната разработка е собствена за дружеството и има потенциала да революционизира всеки аспект от езиковото образование и обучение. Общата стойност на проекта е  453 737, 50 лева, от които 332 453,47 лева финансова подкрепа от Европейския съюз и 58 668, 26 лева Национално съфинансиране.