Skip to main content

Срещаме ви с 13-годишната Симона от град Карнобат и нейния татко, които ни разказаха за мотивите си да изберат за нея онлайн обучение по английски език в BRITANICA и за прогреса на момичето в изучаването на езика. Семейството е водeно от положителните си впечатления, които има от опита на баткото на Симона. Той е завършил няколко нива в присъствен курс - във филиал BRITANICA Бургас, а сега сестра му учи онлайн, но резултатите и впечатленията им си остават все така чудесни. Радват се, че благодарение на онлайн курса Симона има възможността да учи в BRITANICA, без да е необходимо да пътува, а и без да отлагат записването й, съобразявайки го с момента, когато и тя, на свой ред, ще отиде да учи в гимназия в Бургас.

Радваме се, че чрез онлайн програмите ни нашата общност разширява границите си извън градовете, в които имаме филиали, а и извън страната!

Можете да изберете лятна програма в присъствена или онлайн форма. Записването е отворено! Повече информация ще откриете тук: https://britanica-edu.org/kids-summer-programmes