Skip to main content

От България до Великобритания – разказваме историята на Симона – млада и амбициозна дама, която живее и се развива професионално в Англия. В момента тя учи онлайн в курса General English, ниво А2. С много положителен заряд, искрена усмивка и вълнение тя ни споделя, че курсовете на BRITANICA играят важна роля в нейния кариерен път, а разстоянието по никакъв начин не е повлияло на качеството на обучението ѝ.

Първият досег на Симона с BRITANICA е преди няколко години. След известно прекъсване, тя отново се обръща към нашите курсове, но този път, намирайки се в друга държава. Онлайн формата на обучение, която BRITANICA предлага, се оказва подходяща и изключително удобна възможност за Симона. На въпроса: „Ако можеше да избираш, пак ли би се спряла на тях?“, тя е категорична: „Пак бих си избрала онлайн, наистина във всички случаи бих избрала онлайн обучението! ".

Според нея: „Ползите от онлайн обучението са ужасно много!“. Но като най-значителна тя посочва свободата да получаваш знания, независимо от това къде се намираш. Именно фактът, че Симона живее и работи в Англия, ѝ помага да достигне до извода, че онлайн курсовете на BRITANICA са най-правилното решение за всички българи, които искат да подобрят английския си, но се намират в чужбина. Благодарение на удобната платформа в нашия сайт, те могат да направят записванетот си онлайн.

Сред ползите от онлайн курсовете Симона посочва и ученето от комфорта на дома. Според нея спестеното време за пътуване може да се оползотворява в допълнителни упражнения. Споделя още, че дистанцията не влияе негативно върху качественото обучение, дори напротив – това обстоятелство я стимулира да отделя повече време на учене. Изобилието от учебни материали, отлично структурираните уроци и специалното внимание от страна на преподавателя, ѝ помагат да извлече максимума от обучението си в BRITANICA.

Макар че стартира своето обучение едва в началото на тази година, Симона споделя, че вече отчита своя напредък. Осезаема промяна откриват и колегите ѝ, за които тя казва с усмивка, че проявяват голям интерес към курсовете на BRITANICA, виждайки нейното бързо развитие.

Целите, които Симона си поставя, са да надгражда знанията си, да се развива в професионална насока и да подобрява комуникативните си умения на ежедневно ниво. В момента тя постига отлични резултати и с много амбиция вече планира следващите стъпки в обучението си, защото: „курсовете, с които мисля да продължа в BRITANICA, допринасят за качеството ми на живот и в професионален, и в личен план“.

В края на разговора ни Симона споделя, че приятелската атмосфера, спокойствието, което усеща, и отличната академична подготовка са причините, поради които тя препоръчва курсовете на своите близки: „BRITANICA е най-добрият езиков център! Лично мога да го кажа с опита и прогреса. Благодарение на курса, който изкарах, и следващите, които ще изкарам, аз се чувствам много по-добре. А за мен това е най-важно!“

Ако и вие искате да надградите и развиете знанията си по английски, независимо къде се намирате, можете да разгледате онлайн курсовете ни ТУК.

Запишете за курс в BRITANICA бързо и лесно онлайн ТУК