Skip to main content

Срещаме се с Ани от ниво М1 и нейната майка Румяна Георгиева. Поводът е пиесата, която децата от BRITANICA Люлин представиха изцяло на английски език – като част от своята учебна програма. Представлението бе подготвено по известния на много поколения детски роман “Магьосникът от Оз”. Въпреки извънредната епидемична обстановка, която наложи онлайн обучение през част на учебната година, нашите малки курсисти репетираха с много желание и с вдъхновение изпълниха своите роли!

Пиесата бе поставена в определени нива във всички наши филиали и бе заснета на видео от преподавателите, за родителите на малките актьори. Това беше начин да изненадаме семействата и да продължим да им даваме обратна връзка въпреки наложените обстоятелства.

Резултатът от тяхната работа е много добър, споделя ни Румяна, която се радва, че чрез пиесата е видяла промяната, настъпила у Ани, най-вече това, че тя може да комуникира свободно на английски. За майката спектакълът „е лесен начин те да разбират езика под формата на игра, диалози, малки сценки”.

И за самата Ани участието в “Магьосникът от Оз” е било интересно и полезно преживяване и е убедена, че при следващата подобна задача ще бъде още по-спокойна и уверена в уменията си на актриса, представяща своята роля изцяло на английски.

Руми ни разказа, че е доволна от преподаването в BRITANICA не само виждайки развитието на Ани. Тя е въодушевена и от добрите резултати, които по-големият ѝ син е постигнал, благодарение на нашите курсове.
Затова преди две години майката решила да запише и дъщеря си.

В началото на обучението ѝ целите пред Ани били преди всичко да се пребори с притеснението си да говори на английски, а също и да развива знанията си. Днес четвъртокласничката се чувства много по-уверена, а майка ѝ с гордост споделя: „Успехът на Ани в училище с английския напредна много. Започна да посещава конкурси, олимпиади!”

В края на разговора Ани ни сподели, че винаги идва в BRITANICA с желание, защото тук се забавлява и се чувства щастлива!