Skip to main content

Споделяме с вас впечатленията на две наши ученички от обучението в годишните ни програми. 

 

Илияна от ниво Т1, филиал Младост 1

В BRITANICA и децата, и възрастните могат да започнат да учат английски от самото начало на всяка възраст. Срещаме ви с Илияна, която минала година бе в нивото за начинаещи ученици от 5. и 6. клас (Т1). Тя ни разказа за прогреса, който е постигнала, и че дори е изпитала английския си в реална ситуация, като помогнала на други хора да комуникират помежду си!
"Всичко тук е направено точно като за деца – играем игри, учим се да мислим бързо на английски и учителите имат детски подход", сподели тя.

 

Ема от ниво М4, филиал Люлин

Ема, която миналата година беше в ниво М4, и нейната майка - Иванина, ни разказаха за впечатленията си от обучението в BRITANICA, за прогреса на Ема и братчето ѝ, което e в началото на своето пътешествие в английския. Ема е горда, че вече може да говори свободно езика. Изпитала е знанията си по време на пътешествие до Египет!
"Игрите, проектите, вниманието на преподавателите са това, което печели децата и им помага да развиват знанията и уменията си", казват нашите събеседници.

✔️ Ако и вие искате детето ви да учи английски успешно и с желание, сега е моментът да го запишете в годишните ни програми, присъствено или онлайн. Повече информация вижте тук: https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica
✔️ За въпроси и записване можете да се свържете с нашите филиали: https://britanica-edu.org/britanica-offices