Skip to main content

„Ако някой се колебае относно това дали онлайн обучението е за него, смятам, че няма нужда да губи повече време. Това, което ще получи, ще бъде безценно!“, сподели с нас Габи, която вече е в средата на своя интензивен онлайн курс General English Class A2. Може да видите част от разговора ни във видеото, в което тя споделя своя опит с BRITANICA  – от кандидатстването онлайн до положителните си впечатления от обучението.

Габи е млада и харизматична. Завършила е „Бизнес информационни системи“ във Варна, но въпреки това открива, че професията счетоводител я вълнува много повече и ѝ се посвещава. В момента тя работи в родния си град Харманли и живее в Хасково. Има амбицията да се издигне в кариерата си и да работи за голяма международна компания. Това е една от причините да реши да се запише на курс по английски език.

Избира BRITANICA, защото получава много добри препоръки от свои приятели, наши курсисти, и защото в BRITANICA предлагаме възможността за онлайн форма на обучение, което е отлична възможност за хора, живеещи в по-малки населени места.

Доволна е от това, че кандидатстването ѝ в BRITANICA е било лесно изпълнимо, записала се е през сайта ни, а за теста за определяне на ниво не е било нужно да посещава който и да е от филиалите ни в страната. Направила е теста за определяне на ниво онлайн, от уютната и удобна среда в собствения си дом.

Възхитена е от програмата на курса. Харесва полезността на уроците, ориентирани към реални ситуации, в които всеки човек може да попадне; методите на преподавателя, с когото часовете са толкова интересни и минават неусетно; платформата, в която се провеждат занятията и която е изключително удобна, интуитивна и наподобяваща истинска класна стая.

Прекрасната атмосфера в курса и силата на нашата общност са мотивирали курсистите от цялата група да пренесат общуването си и в друг онлайн канал, където си комуникират редовно: „С колегите от курса си направихме група, където извън занятията си общуваме изцяло на английски. По този начин упражняваме нашите знания. Обикновено обсъждаме ситуации от нашето ежедневие и актуални новини. Всеки има различно мнение и се развиват диалози, които смятам, че са много полезни“.

Като още едно от големите предимства на BRITANICA Габи посочва екипа, който отговаря за организирането и провеждането на учебния процес. Тя оценява високо постоянната обратна връзка, която получава и от преподавателя си, и от административните мениджъри и категорично заявява, че ще избере отново нашите курсове, за да изпълни амбицията си – да усъвършенства знанията си по английски език до ниво C2.

Ние ѝ пожелаваме успех, вдъхновение и много сбъднати мечти.

Ако и вие искате да развивате езиковите си умения в приятелска и топла атмосфера, да надградите CV-то си и да постигнете желаните цели от уюта на своя дом, може да разгледате нашите онлайн курсове. Повече информация за тях ще получите тук: https://britanica-edu.org/adults-courses-britanica-online.

За контакти и повече информация: https://britanica-edu.org/britanica-offices