Skip to main content

С радост ви представяме Емили Иванова – едно от децата на BRITANICA, което извървя с нас дългия път към най-високото ниво на владеене на езика – сертификатът CPE на Cambridge.

Днес Емили е 12. клас, учи в Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“, гр. Варна, с профил „Софтуерни и хардуерни науки“, с изучаването на английски език. Присъединява се към семейството на BRITANICA още в 1. клас и все още помни емоцията от първия си сертификат на Cambridge в ниво Starters, който взима с максимален резултат.

Tези сертификати са като малка стълба и колкото по-нагоре се изкачваш, толкова повече получаваш и толкова повече възможности имаш“, разказа ни девойката във видео разговор, който може да видите тук:

Според нея Изпитите са полезни още от детска възраст, защото така свикваш с тях и не се притесняваш на по-късен етап, когато се явяваш“. И сега, след повече от 10 години, тя вече има седем сертификата на CambridgeStarters, Movers, Flyers, PET, FCE, CAE и CPE.

Освен многото нови знания, на курсовете дванайсетокласничката е спечелила и скъпи приятели, с които все още поддържа връзка, включвала се е в благотворителните кампании на филиал BRITANICA Севастопол и се е доверила на екипа ни за консултиране за кандидатстване в чужбина.

Изкачила стълбичката до най-високото ниво на владеене на езика, Емили работи активно върху кандидатурите си в няколко университета в Англия и Шотландия. Специалността, която е избрала, е Game Arts, в чиято програма са заложени изучаването и изработката на всички графични елементи, които включва една компютърна игра.

На разговора ни с Емили присъства и нейната майка, Албена, а сред първите ѝ думи бяха: „Всеки родител би трябвало да се гордее с постиженията на детето си, няма значение в коя област, за какво са и колко са високи тези постижения“. Тя е горда, удовлетворена и спокойна от успехите на момичето си, пред което има много възможности да покори света.

Албена също е един от примерите за успешни курсисти на BRITANICA. Преминала е два интензивни курса – Intermediate (ниво B1) и Upper-Intermediate (ниво B2). След приключването на курсовете започва нова работа в чуждестранна компания, а служебната ѝ комуникация преминава почти изцяло на английски, тъй като е свързана с много пътувания в различни държави.

Пожелаваме на Емили много успехи и творческо вдъхновение, да продължава да бъде гордост за своята майка и да ни радва с все по-добри новини.

***

Ако и вие искате детето ви да се впусне в своето приключение с английския език и да се подготви успешно за сертификатите на Cambridge, може да разгледате годишните ни програми за деца тук: https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica

Повече информация за интензивните ни сертификатни курсове, подходящи за тийнейджъри и възрастни, ще получите тук: https://britanica-edu.org/adults-courses-britanica

За повече информация се свържете с нас на посочените телефони и адреси тук: https://britanica-edu.org/britanica-offices