Skip to main content

Нашият малък курсист Рам Гири, който е на 8 г. и е в ниво Beginners, и неговият татко д-р Нихар Гири ни разказаха за впечатленията си от ONLINE обучението в BRITANICA. Семейство Гири е от Индия, живели са в София, където Рам е започнал да учи във филиал Прага, а след като преди две години се преместват в Стара Загора, момчето продължава да учи в ONLINE група. 

"Рам всъщност започна да учи в ONLINE форма още докато бяхме в София, защото през 2020 г., по време на ковид епидемията, всички деца учеха по този начин. Тогава му хареса, така че не виждахме защо, идвайки в Стара Загора, трябва да сменяме школата. Дори тук, съвсем близо до нас, има школа по английски, но той иска да си учи в BRITANICA, харесва му, а и така е удобно и лесно, особено през зимата, когато навън е студено. След като го вземем от училище, не се налага отново да излиза. Не е ангажиращо и за нас, не трябва да го водим и взимаме, спестяваме време. Той се справя чудесно сам със системата за обучение. Дори по време на часовете не ни позволява да бъдем в стаята му", разказа ни д-р Гири. 

Самият Рам е много сериозно малко момче и има винаги отлични резултати на тестовете си, оценките му са само 100 %. За гордост на своят татко - лекар, Рам сподели, че иска да го последва в професията и да стане анестезиолог като него.

Вижте моменти от нашата среща със семейството в техния гостоприемен дом:

 

Ако искате и вашето дете да учи от уюта на своята детска стая, можете да разгледате нашите годишни и летни програми тук: https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica

За въпроси и записвания: https://britanica-edu.org/britanica-offices