Skip to main content

Швейцария е еталон за висок стандарт в различни сфери! Затова изключително се зарадвахме да чуем оценката, която даде на BRITANICA нашата курсистката Десислава Челебиева: "Нивото на образование и на подготовка в BRITANICA не отстъпва никак дори на швейцарското ниво! Откривам едно топло посрещане, приятелски контакт. Срещам голям професионализъм от страна не само на учителите, но и на администрацията."

Деси e в ниво В2 в онлайн курс по бизнес английски. Разговаряхме с нея по Skype, ще видите част от разговора ни във видеото:

Деси сама предложи дистанционната ни среща да бъде на любимото й място за разходки, на фона на фонтана Jet d'Eau в Женевското езеро – една от най-ярките емблеми на Швейцария.

Тя е от Пловдив, но от 16 години живее в Женева. Завършила е Езиковата гимназия в родния си град с английски език, а след това е учила „Психология“ в Женевския университет. От 5 работи в отдел „Човешки ресурси“ в голяма компания, като разговаря предимно на френски, но понякога са й нужни и английски, и френски. Записала се е в онлайн курса по бизнес английски, защото: „точно като възпитаник на Английска гимназия знам, че когато един език не се практикува, той се забравя“. Поставила си е за цел и да се подготви за изпита за международния сертификат Cambridge English: Business Vantage (BEC Vantage). "Това ще ми даде още повече възможности да се изкача на по-горно ниво в професионален план", казва тя.

Доволна е от резултатите от обучението си:

"Курсът ми помага да си припомня английския, а и да си попълня всички липсващи знания. Дава ми в същото време и увереност, която ми помага не само като личност, но и на професионално ниво. Курсовете са много ясни и много добре адаптирани за нуждите на всеки един от нас - курсистите! Получава се обмяна на опит и в професионално отношение, тъй като ние сме не само в различни градове, но и някои от нас, като мен, са в различни държави. И всичко, което споделяме, когато даваме примери или обвързваме комуникацията с работата си, е обмяна на опит в синхрон с изучаването на езика.

Въпреки дистанцията, в BRITANICA можем да усетим едно приятелско и добро отношение, на нас не се гледа само като на курсисти, на определен брой хора, а наистина като на личности. Очарована съм от професионалното отношение и вниманието не само на учителите, но също и на администрацията!"

Деси ни развълнува и с една по-различна и неочаквана за нас гледна точка:

"Този онлайн курс ми дава една топла връзка с моята родина! За хора, които са в чужбина, като мен, това е възможност да се развиват в собствената си страна и да получават едно професионално ниво на обучение през компютъра.
Категорично бих препоръчала онлайн курсовете в BRITANICA, защото за мен този курс, особено през този период, в който живеем в момента – на корона вируса – ми даде много топлина в сърцето. Наистина е имало дни, в които съм го чакала с нетърпение, за да мога да се срещна с останалите курсисти и с нашата учителка! Благодаря на BRITANICA!" - усмихва се Деси и ни изпраща целувка в края на разговора ни...

И ние се радваме, че чрез нейната обратна връзка така ясно усетихме емоциите, които носи общуването във виртуалните ни класни стаи!

* * *

Онлайн курсовете ни стават все по-популярни и предпочитани от хора, които намират повече удобства в онлайн обучението.

Ако и вие искате:

да бъдете част от целеустремена и положителна общност от хора, с които да вървите напред в овладяването на английския език и да се усъвършенствате;

да постигате целите си, които сте си поставили за вашето кариерно развитие;

да комуникирате свободно със света;

можете да се запишете в нашите интензивни курсове за възрастни: https://britanica-edu.org/adults-courses-britanica

В присъствена или онлайн форма!