Skip to main content

Едни от най-забавните часове в BRITANICA са тези на децата в предучилищна възраст. Особено интересно е тяхното обучение през лятото. Гостувахме във филиал BRITANICA Гео Милев в групата на мис Теди при децата от лятната програма First Friends 2, където малчуганите ни разказаха за това как опознават света по интересен начин, докато учат английски. В часовете си под надслов Journey Around The World те опознават различни екзотични страни, изработват предмети, свързани с техния бит, научават танци и много думи, с които могат да представят всяка от държавите, за която правят и специална книжка, в която пишат и рисуват сами.

Цветелина Зулямска - майката на Матей, сподели с нас колко напредва синът ѝ не само в знанията си по езика, а и в усвояването на училищни навици и умения, които ще му помогнат да се чувства комфортно наесен, когато ще бъде в първи клас.

"Матей се чувства прекрасно на курса, който посещава. Докато изучават граматическите правила, "обикалят" от Франция до Индия и до много други страни... Тук хем учат, хем играят. Разширяват си кръгозора!", сподя тя.

Вижте повече във видеото:

 

Учебната година за малките ни ученици започва от 16 до 30 септември (в зависимост от програмата). За да изберете най-удобната за вас и вашето и дете група, според нивото му и дните и часовете, в които се провежда курса, не чакайте последния срок за записване!

BRITANICA предлага програми, които са съобразени с възрастта и езиковото ниво на всяко дете: https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica

За записване и определяне на ниво, можете да се свържете по телефона с най-удобния за вас филиал: https://britanica-edu.org/britanica-offices