Skip to main content

За децата лятото с BRITANICA е интересно като околосветско пътешествие! Лесно и приятно е да учиш английски, щом усвояването на езика е приключение, което те отвежда от Франция до Индия и от Египет до Мексико. Още повече ако си само на 6!
Вижте моменти от лятната ни програма First Friends 2, в която деца между 6 и 8-годишна възраст учат английски и се забавляват. В часовете си под надслов Journey Around The World те опознават различни страни, изработват предмети, свързани с техния бит, научават национален танц и много думи, с които могат да представят всяка от държавите. Изработват и специална книжка за съответната страна, в която пишат и рисуват сами. Така цял месец от лятната ваканция бива изпълнен с повече смисъл, знания за света и полезни преживявания! Впечатленията си от курса миналото лято с нас споделиха Матей, неговата майка Цвети и неговите съученици.

Записването за летните ни програми е отворено!
Научете повече и изберете най-подходящия летен курс за вашето дете: https://britanica-edu.org/kids-summer-programmes
За записване и допълнителни въпроси можете да се обадите по телефона на най-удобния за вас филиал: https://britanica-edu.org/britanica-offices