Skip to main content

Споделяме с вас вълнуващи моменти от церемонията по раздаване на сертификатите на Cambridge във филиалите ни във Варна – BRITANICA Севастопол и BRITANICA Чайка. Тя традиционно е най-голямата от големите церемонии, които Британика организира в морската столица, в Пловдив и Бургас. 

Събитието във Варна се състои в двора и в част от залите на Археологическия музей в града. В тази атмосфера артефактите от миналото и мечтите за бъдещето, заключени в стремежа на децата да получат сертификат на Cambridge, се смесват и изпълват пространството с вълшебство, радост и вяра, че и най-големите мечти са постижими.

Всяка година стотици деца на BRITANICA с помощта на своите преподаватели се подготвят и вземат с високи резултати своите сертификати на Cambridge: Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE.

Сертификатите на Cambridge са решаващи за младежите, които искат да продължат обучението си в чуждестранни университети и особено за тях церемонията по раздаването на сертификатите е изключително важен момент. Но не само най-големите, а и малките изпитват радостни емоции, когато получат своя първи или пореден сертификат на Cambridge, който дава уверение, че наистина са овладели във висока степен даденото езиково ниво и това е удостоверено от престижната британска езикова институция.

Информация за изпитния център на BRITANICA можете да откриете ТУК.

Записването за изпитите на Cambridge English за лято 2024 г. в изпитния център на BRITANICA е отворено!

Всички дати можете да видите тук: https://exams.britanica-edu.org/dati и да направите записването си ONLINE.

Видео
Прочетете още

Свързани публикации