Skip to main content

"BRITANICA е повече от курсове по английски и от училище. Учителите тук са ми любимите заради подхода, който имат. Развила съм се емоционално и като човек, благодарение на BRITANICA! Това е едно общество, което зарежда и дава много, и ако бях по-малка, бих участвала още повече в извънкласните занимания – в клубовете, лагерите!".

С благодарност, но и с малко тъга и искрена носталгия са заредени думите на Бояна, която можем да кажем, че е една от нашите абитуриентки. Днес тя завършва обучението си в BRITANICA, което е продължило 11 години. Предстои ѝ да се яви на изпита за най-високия сертификат на Cambridge – СРЕ. Пожелаваме успех на нея и на всички наши ученици, които завършват годишното си обучение по английски и пристъпват към веселите и безгрижни дни на ваканцията или са в очакване на важните езикови изпити, за които ще се готвят и в летните ни програми.

С Бояна си поговорихме колко съществени са изпитите на Cambridge за малки ученици за изграждането на тяхното самочувствие. Тя ни разказва колко увереност и целеустременост ѝ е дало явяването на Starters, Movers, Flyers, PET, за да вземе успешно след това и големите сертификати – FCE и CAE, които също вече са зад гърба ѝ. Във видеото ще видите нейната чудесна колекция от сертификати – това са преодолени стъпала напред и нагоре в английския, успехи, зад които стоят упоритост, обич, вдъхновение, родени и съпътствани от подкрепата и грижата на нейните учители в BRITANICA.

На добър час, Бояна! На добър час, деца! Сбъдвайте мечтите си! Вие можете. Вярваме във вас!

Ако и вие искате детето ви да учи с желание и да постига успехи в овладяването на английския език, можете да го запишете в летните https://britanica-edu.org/kids-summer-programmes и в годишните ни програми https://britanica-edu.org/kids-yearly-britanica, в присъствена или онлайн форма.
Очакваме децата и на нашите летни лагери в планината https://britanica-edu.org/camp и в града https://britanica-edu.org/citysummer.