Skip to main content

Възрастни

Обучение без граници

Присъствено или Онлайн

Курсисти разказват

Видео галерия

Английски според нивото и целите

Интензивните ни програми за възрастни

Общ английски

Общ английски

Програмите по общ английски език са разработени за тези от вас, които искат да изградят стабилна основа или да усъвършенстват знанията си и да използват езика свободно в своето ежедневие.

 Бизнес английски

Бизнес английски

Програмите по бизнес английски са подходящи за хора, които искат да развият езиковите си компетенции в сферата на деловата комуникация и да поемат крачка напред в професионалното си развитие.

 Сертификатен английски

Сертификатен английски

BRITANICA е оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English. Програмите ни по сертификатен английски целят да ви подготвят за успешно полагане на изпити за международно признати сертификати.

Skills for success

Skills for success

Skills for Success e нашата лятна програма, разработена специално да помогне на тези от вас, които желаят да подобрят устната и писмената си комуникация в ежедневието.

Запазете час за онлайн тест и консултация с нас.

 

Запитване

Защо да изберете интензивен курс по английски език в BRITANICA?

Всички интензивните програми за възрастни се провеждат в две форми на обучение - ОНЛАЙН и присъствено. Курсистите ни споделят, че виртуалните ни класни стаи не отстъпват по нищо на физическите и предлагат еднакво ефективно и качествено обучение от всяка точка на света.

Благодарение на изпитаната ни и утвърдена през годините методика нашите курсисти правят бърз прогрес и лесно преодоляват езиковата бариера. В часовете говорим само на английски, а новият материал се усвоява посредством дискусии и интригуващи теми от ежедневието и деловата сфера.

Всички програми на BRITANICA са съобразени с целите на нашите курсисти. В курсовете по общ английски наблягаме на употребата на езика в ежедневието, в бизнес английските програми се концентрираме върху деловата формална комуникация, а в сертификатните нива - върху формата на изпита, на който предстои курсистите да се явят.

Груповите занимания позволяват на курсистите да се срещнат с хора, които имат сходни на техните умения и цели. Независимо дали са избрали онлайн или присъствен курс, те учат в приятна атмосфера, заобиколени от хора, с които могат да се упражняват, да надграждат заедно знанията си и да следят прогреса си.

Екипът на BRITANICA е съставен от професионалисти, които се грижат да получите възможно най-подходящите материали и обучение за нивото ви. Преподавателите ни са винаги насреща, за да ви помогнат да осъществите нужния напредък. Постоянната обратна връзка по време на курса дава възможност да следите прогреса си и да постигнете крайните си цели по-бързо и ефективно.

Не сте сигурни кой е най-подходящият курс за вас?

 

Бихте могли да ни пишете и в случай че се нуждаете от допълнителна информация за курс, към който вече сте се насочили.