BRITANICA насърчава младежи с писателски талант

Остават два дни до крайния срок за кандидатстване за стипендия от BRITANICA за участие в уъркшоп по креативно писане, воден от Джерамая Чембърлин!

Един от най-важните избори в живота на нашите ученици е изборът на професия. Затова ние от BRITANICA им предоставяме информацията, която им е нужна и стъпките, които да следват, за да сбъднат мечтите си. А кариерните ни модули в нивата за тийнейджъри и консултациите с BRITANICA Advisers са само началото!
За тези наши ученици, които искат да се развиват в сферата на творческото писане, писането на сценарии, английската литература и други, предлагаме стипендия за участие в Creative Writing Workshops, водени от Джерамая Чембърлин - преподавател по творческо писане в Мичиганския университет, САЩ и редактор на сп. Fiction Writers Review и сп. Poets & Writers.

BRITANICA ще спонсорира участието на трима ученици, които могат да изберат между следните уъркшопове:

  • FLASH FICTION: София, 13-17 май, 2019
  • NONFICTION: София, 20-24 май, 2019
  • DRAMA: София, 27-29 май, 2019

 Могат да участват всички тийнейджъри, които учат в BRITANICA, и са на възраст между 14 и 18 години и владеят английски език поне на ниво B2.

Семинарите се организират от фондация "Елизабет Костова". Повече информация за тях можете да откриете тук: http://bit.ly/ekostovaworkshops.
За да кандидатствате за стипендията на BRITANICA, попълнете формуляра тук: https://forms.gle/DqpCNCr1UCKHVsgk7
Крайният срок за кандидатстване е 17.04.2019 г. (сряда), а кандидатите ще бъдат селектирани от самия Джерамая Чембърлин.